Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Снігоприбиральна техніка Karcher

Снігоприбиральна техніка Karcher

«Готуй сані влітку», - говорить народна мудрість. Це означає, що про зиму варто подумати заздалегідь. Данна пора року приносить з собою морози, хуртовини, замети, ожеледь. Для дітвори - радість, а для деяких дорослих - маса додаткових турбот. Для вирішення зимових проблем можна, звичайно, придбати набір лопат і ломів, якщо ви власник приватного будинку, директор офісу або комунального підприємства. Але, можна вчинити інакше.

Компанія Karcher пропонує великий вибір снігоприбиральної техніки. Щоб правильно вибрати відповідну саме вам модель снігоприбирача, необхідно подумати над деякими аспектами. Для очищення великих площ, наприклад, територій великих підприємств, заправних станцій, тенісних кортів, автостоянок, міської інфраструктури, а також прилеглих ділянок заміських будинків, рекомендуємо придбати професійні моделі серії STH. Це потужні агрегати фрезерно-роторного типу, що працюють на бензині. Вони відрізняються високою продуктивністю прибирання і надійністю. Такий техніці під силу впоратися як з величезними заметами, так і зі злежалими масами снігу. За короткий проміжок часу снегоуборщики здатні очистити досить велику площу від заметів або льоду. Розчищення території відбувається в два етапи. Спочатку робочий шнек здійснює забір снігу, а потім відкидає його на відстань за допомогою спеціального жолоба. Висота і дальність кидка регулюється дистанційною системою керування або рукояткою. Варто відзначити, що це дуже зручно для користувача. Заблокувавши одне колесо, агрегат може швидко розвернутися на місці. Завдяки цій здатності снігоприбиральна техніка може працювати навіть на вузьких вуличках. Снігоприбирачі цієї серії самохідні - вам не доведеться штовхати машину перед собою.

Переваги моделей STH:

- Агрегати мають ножову планку, яка здійснює захоплення криги і насту;

-невеликий обсяг палива (1,9л) дозволяє працювати протягом 2,5 год .;

-надійну фіксацію важелів забезпечує система Clutch-Lock;

-запустити двигун можна дуже легко за допомогою рукоятки стартера, навіть не знімаючи рукавиць;

- Деякі моделі мають фари, що дуже зручно комунальним підприємствам для прибирання в темний час доби (рано вранці, ввечері і вночі).

- Завдяки шинам SnowHog вам не знадобляться противоскользящиі ланцюги.

- Виробник гарантує високий ступінь безпеки.

- Дана снігоприбиральна техніка легка в управлінні і не вимагає спеціальних навичок і особливих знань.

Придбання снігоприбирача допоможе знизити трудові фінансові витрати, тому, що одна одиниця техніки здатна замінити роботу цілої бригади двірників з лопатами і ломами.

Для очищення від снігу невеликих ділянок рекомендується снігоприбирач Karcher комфортного класу. Вони відрізняються невеликими розмірами і малою вагою. Такі агрегати можуть використовуватися в місцях важкодоступних для великої техніки: на автостоянці, у дворі, на алеї. Ці машини забезпечують викид снігу на 3 - 5 метрів. Снігоприбирачі цього виду оснащені електричним стартером, що є великою перевагою при запуску в сильний мороз. Полози регулюються. Для прибирання снігу з тендітних покриттів (льодова поверхня катка, плитка) - шнек має спеціальну гумову прокладку. Якщо ви не любите холод - вибирайте моделі з підігрівом рукояток.

Переваги снігоприбирачів комфортного класу:

- Швидке і легке прибирання доріжок і невеликих ділянок від свіжого снігу.

- Економія фінансів при покупці снігоприбирача.

Проте, варто зазначити, що машини цього класу не зможуть прибрати сильно злежалий і промерзлий сніг. Також, при роботі на нерівній поверхні необхідно прикласти деякі фізичні зусилля.

Зупинивши свій вибір на снігоприбиральній техніці Karcher, ви можете бути впевнені в забезпеченні сервісної, інформаційної та технічною підтримкою, а також в наявності якісних аксесуарів і оригінальних фірмових запчастин.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок