Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Зелена вода в басейні

Будь-який басейн, великий стаціонарний в приміщеннях або маленький сезонний, схильний до зараження водоростями. Найдрібніші спори рослин знаходяться всюди, потрапляючи в теплу воду, вони дають активне зростання і швидко розмножуються. Зелені водорості - живі мікроорганізми, їх виділення створюють прекрасне середовище для життєдіяльності бактерій і грибків. Крім зеленого каламутного забарвлення вода неприємно пахне. Отримати задоволення при купанні в цій воді не вийде. Для того, щоб чиста вода в басейні не позеленіла, рекомендується використовувати альгицид попереджуючий появу водоростей - Аквадоктор АС.

Стрімке зростання зелені та інших мікроорганізмів вражає не тільки воду, але і стінки басейну, зелень з'являється на дні. І якщо вода вже стала зеленою, то необхідно якомога швидше попередити зростання бурої рослинності в басейні. Варто відзначити, що зміною води не можливо домогтися вирішення проблеми, тому що знаходячись на стінках мікроорганізми продовжують розмножуватися і в чистій воді. З цим допоможе впоратися хімічний препарат від водоростей - альгицид Аквадоктор АС.

Особливо гостро проблема зелених коштує в басейнах на вулиці, на відміну від аналогічних споруд в приміщенні, в них рослинність є завжди, завдяки спорам рослин, безперервно що потрапляють у воду з повітряного середовища, тому застосування альгициду для вуличних водних споруд обов'язкова умова їх вмісту в чистоті. Однак деякі господарі водних споруд хочуть обійтися без хімії і хлору, додаючи тільки альгицид не розуміючи, що він знищує тільки водорості, а не бактерії і грибки. Небезпечні для здоров'я мікроорганізми продовжують активно розмножуватися без прояву видимої зміни кольору води. Вода при цьому буде чиста, однак, не безпечна.

Тільки додаткове застосування дезинфікуючого засобу Аквадоктор С60 (С60-Т) або Аквадоктор О2 впорається з цим надійно і швидко. При відсутності результату не обійтися без застосування шокової обробки дезинфектантом.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок