Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Склоочищувач Karcher

Склоочищувач Karcher

Бездоганна чистота фасаду надає будівлі доглянутий вигляд, без миття вікон обійтися не можна. Робота ця не зовсім приємна, а часом і небезпечна, адже іноді мова йде не про один десяток поверхів у висоту. Особливо чистота стекол актуальна з настанням весни, хочеться не тільки оновитися самому, але і привести в порядок своє житло, офіс, радіти яскравим променям сонячного світла через прозоре і чисте скло.

Оскільки порядок треба підтримувати постійно, виникає закономірне питання, як мінімізувати тимчасові і матеріальні витрати, яка сучасна техніка може в цьому допомогти. Класичний склоочисник Karcher для миття вікон найбільш оптимальний варіант, і якщо до недавнього часу будь-які скляні поверхні милися вручну, тепер технічний прогрес допоможе вирішити проблему. З появою цього унікального приладу можна забути назавжди про таке рутинне заняття як миття вікон. Апарат покликаний, якщо не повністю звільнити нас від догляду за скляними поверхнями, то значно полегшити цей процес.

Побутовий склоочисник досить простий прилад. По своїй ідеології його можна прирівняти до звичайного акумуляторного ручного пилососа, який у включеному стані вміє збирати зі скляних та інших рівних поверхонь воду, замість пилу. Для того, щоб зібрати всю воду з вертикального вікна, склоочисник Керхер для миття вікон оснащений спеціальною насадкою з гуми. Її просто, не поспішаючи потрібно рухати по мокрому склу, в цей час вода збирається. Завдяки мотору вона разом з повітрям всмоктується, надходячи в спеціально обладнану для неї ємність.

Напрямок роботи зазвичай вибирається зверху вниз або по вертикалі, якщо в деяких випадках обраний напрям не дає очікуваного результату або роботу виконувати незручно, склоочисник можна розташовувати горизонтально і навіть на невеликих ділянках працювати знизу вгору. Як деякі думають, немає необхідності сильно тиснути на насадку для того, щоб щільно притиснути її до скла, на якість прибирання вологи це впливу не робить, а ось напруга в кисті руки зростає.

Яскравий представник інноваційної прибиральної техніки для миття вікон склоочисник Karcher WV50. Принцип його роботи полягає в наступному - оператор попередньо розпорошує з флакона - пульверизатора миючий засіб по склу, далі воно протирається насадкою, яка прикріплена зверху на флакон, над розпорошуючим розчин пристроєм. Ця насадка поставляється в комплекті, вона виконана з мікрофібри. За допомогою таких простих маніпуляцій легко усунути стійкий бруд з гладкої поверхні скла або кахельної плитки, таким же чином можна очистити будь-яку поверхню. Надалі вся утворена брудна вода всмоктується очищуючим приладом або по іншому, віконним пилососом. Варто відзначити і те, що, як і всі пристрої відомої німецької компанії, даний прилад може служити прикладом ергономічності, він зручно лягає в руку, до того ж пальці однієї руки можуть контролювати роботу розпилювача і стежити за моментом включення мотора. Обсяг витрачаємої миючої речовини в процесі експлуатації залежить від рівня забруднення поверхонь і від того, як активно його розпилюють при митті вікон.

Концентрований фірмовий миючий засіб Karcher, що використовується для роботи поставляється в комплекті. Перш ніж заливати його у флакон - розпилювач, його потрібно в певній пропорції розбавити водою. Результат не стане гірше, якщо замість фірмового, використовувати будь-який інший хімічний засіб, створений спеціально для догляду за скляними поверхнями.

Щоб дістатися до важкодоступних місць або для того, щоб ретельно вимити великі вікна, до склоочиснику Керхер для миття вікон треба докупити комплект подовжувальних трубок в кількості 2-х штук. Одна з них із з'єднанням у вигляді шарніра на кінці. Така конструкція створює певну гнучкість, дозволяючи склоочиснику вибрати потрібний кут нахилу, наприклад, для вигнутих поверхонь, при цьому щільно притискаючи його до скла. Це зручно для догляду за склом автомобіля. До іншої труби можна прикріпити невелику серветку з мікрофібри, якщо її намочити в чистячій речовині, оператор легко видалить бруд зі скла.

Ніяких складнощів при використанні Karcher WV50 не виникає, все досить логічно і просто. Рука під час використання приладу не втомлюється, він виконаний так, що тримати його дуже зручно, цьому сприяє і його низька вага в 0,7 кг, це разом з акумулятором, однак без урахування обсягу брудної води. Всім зрозуміло, що коли потрібно помити відразу кілька вікон, це досить трудомістка справа. Пристрій здатний усувати на склі відбитки пальців, сліди від маркера, клеючого олівця. Їх досить легко прибрати за допомогою змоченою в миючому засобі насадки, брудна вода швидко засмокчиться склоочисником.

Як і WV50, більш новий Karcher WV 75 Plus, працює завдяки потужному акумулятору, однієї підзарядки якого вистачає більше, ніж на 20 хв роботи без перерви. Час заряджання складає приблизно 3:00. Апарат використовують всередині приміщення або на вулиці, так як для роботи йому не потрібні мережеві кабелі. Магазин компанії HomeRobot готовий запропонувати вам склоочищувач Керхер для миття вікон різної модифікації за гідною ціною. Результат від його використання порадує навіть самих вимогливих споживачів.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок