Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Роботи для мийки вікон Hobot

Робот для миття вікон Hobot

Нам пощастило жити в часи стрімкого розвитку електронних технологій, коли будь-яке витратне за часом, трудомістке або небезпечне заняття, інженери довіряють інноваційним розумним приладам. Робототехніка не дивує вже нікого, вона впевнено займає місце в нашому будинку, в офісі, на виробництві, тому що це дуже зручно і сучасно.

Що ж сьогодні нам пропонують для очищення вертикальних віконних поверхонь офісних будівель, вітрин в магазинах, склопакетів в будинках? Адже процес полягає в тому, щоб намочити водою, нанести миючий засіб, провести фізичний вплив на брудну поверхню, насухо витерти до блиску, разом з тим дістатися до найвіддаленіших місць, кутів і утриматися, щоб не впасти. Саме на виконання таких завдань запрограмований універсальний робот Hobot для миття вікон, стін, брудної підлоги, зовсім недавно з'явився на українському ринку.

Унікальний робот - продукт компанії HOBOT Technology inc. (Тайвань), яка заснована в 2010 р. групою професіоналів в області аналогових сервоприводів, систем передачі даних, моб. телефонов, цифрових фотокамер і т. п. Зосередившись на створенні автоматичних пристроїв для чищення скла, до 2012 року ними випущений перший миючий робот для вікон. Незважаючи на новий напрямок, такі роботизовані прилади поступово набирають популярність, яку можна порівняти на сьогодні з уже наявними автоматичними пилососами. Модельний ряд розширюється, враховуючи споживчі потреби, останні технічні нововведення. Сьогодні випущено п'ять моделей: Winbot- 68, Hobot - 168, 188, 198, 268. У 2014 році роботизована техніка пилосос для вікон Hobot відзначена золотою медаллю на міжнародній виставці високотехнологічних новинок IENA в Нюрнберзі (Німеччина).

Робот для мийки вікон Hobot 168Перший робот для миття вікон WINBOT-68, після інженерного переосмислення трансформований в Hobot-168. Модель має потужний вакуумний двигун, він дозволяє їй утримуватися на будь-який вертикальної, горизонтальній поверхні. Універсальний прилад крім миття скла, вікон, може очищати підлоги, стіни, дзеркала, перегородки у ванні і столи зі скла.
Щоб помити скло за допомогою Хобот- 168, потрібно:
• Нанести трохи розчин для чищення на серветки, розташувати прилад на склі, на вікні, дзеркалі, вітрині, скляних дверях, на керамічній плитці, вибрати на пульті ДУ кнопку запуску програми «auto - вгору, потім вниз». Прилад переїде в верхню частину вікна, потім, пересуваючись зигзагоподібно, буде очищати вікно, полірувати його без зайвих зусиль.
• Для пересування Hobot- 168 використовує унікальний механізм коліс, що обертаються, на них надягають чистячі мікрофіброві серветки, їх спеціальний матеріал легко вбирає грязь, не розмазує її по склу. Після виконання робіт серветки знімаються, легко перуться вручну або в машині.
• Робот для миття вікон забезпечений інтелектуальною системою, яка здатна обчислити площу віконної поверхні, виявити її край, автоматично очистити робочу поверхню до шести метрів.
• Вбудований в прилад вакуумний насос, створює розрідження, якого достатньо, щоб утриматися на скляній поверхні, система «односторонньої чистки» допомагає безпечно обробляти тонке 3-х мм ско або більш товсте.
• Миючий робот для вікон ефективний і безпечний, завдяки вбудованим датчикам, надійному страхувального тросу. У разі відсутності електроенергії, він підживлюється від резервної акумуляторної батареї, що виключає падіння з великої висоти.

Автоматична мийка вікон Hobot 188Створюючи новий Hobot-188, тайванські розробники поставили для себе такі завдання: знизити рівень шуму, поліпшити технічні характеристики. В результаті була модернізована система викиду повітря з основного насосу, змінений зовнішній вигляд, таким чином, новий миючий робот для вікон став працювати не тільки тихіше, але і продуктивніше. Висока сила всмоктування дозволяє обробляти звичайне гладке скло і склопакети, чистити підлогу, керамічні поверхні стін, натирати паркет, мозаїчні, шорстке скло, дзеркала, скляні перегородки, столи.
• Під час роботи 188-робот виконує обертальні рухи, імітуючи рухи людини, тим самим ефективно видаляє бруд, пил на високих вікнах. Він плавно і вільно пересувається по поверхнях, не залишає сліди.
• Обслуговування приладу полягає в заміні багаторазових серветок, які не складно зняти і випрати.
• Екологічно безпечні, економічні серветки з мікрофібри не залишають подряпин на поверхнях, вся грязь всмоктується утвореним вакуумом. М'які, довгі волокна, стикаючись один з одним, створюють статичний заряд, який затягує дрібний пил, утримує його до моменту прання. Мікрофібра не скачується, не линяє, вона не залишає волокон на склі, легко вбирає брудну воду, швидко сохне після прання, служить довго, розрахована на більш, ніж 60 разів прання.

• Управління роботом здійснюється з пульта дистанційного керування, він задає напрямок руху, включає необхідну програму чистки. На пульті є 3 кнопки автоматичного режиму робіт, кнопка для ручного керування приладом.
• Не треба турбуватися, що робот впаде, він підключений до мережі через довгий 5 метровий кабель, адаптер мережі. Цей прибиральник здатний ефективно відчистити будь-яку кількість брудних вікон, резервна батарея дозволяє утримуватися на вікні в разі перебою з електроенергією.
• Спеціальний вакуумний датчик, постійно вимірює силу зчеплення з поверхнею, що очищується, відстежує її край. Якщо раптом зчеплення не вистачає, Хобот зупиняється, сигналом попереджує про проблему, починає рух у зворотний бік.
• Для додаткової безпеки передбачений страхувальний шнур.
• Прилад за допомогою індикатора, звукового попередження повідомляє про будь-яку проблему на шляху прибирання. Вертикальні поверхні робот починає прибирати зверху, куди піднімається, після натискання на ПДУ кнопки "Запуск програми вгору", потім послідовно спускається вниз.
• Він сам прораховує площу вікна, якісно відпрацювавши, повертається туди, звідки почав рух.

Мийник вікон Hobot 198Ще більш ефективне прибирання забезпечено Hobot-198. У ньому поліпшені найважливіші функції: підвищена потужність двигунів забезпечує ще більш високу якість, швидкість очищення. Робот для вікон тепер управляється не тільки ПДУ, а й зі смартфона. Максимально спрощена заміна чистячих серветок, стильний, практичний дизайн вразить користувача не менше, ніж високі технічні можливості:
• Покращений двигун колеса забезпечує ідеальну якість чистки.
• Hobot 198 працює від пульта дистанційного керування, від смартфона (системи iOS, Android) через Блуетоотн 4.0. для чого потрібно завантажити безкоштовний додаток, забезпечити зв'язок робота зі смартфоном. Програма працює зі зворотним зв'язком, на телефон будуть приходити СМС про поточний стан робота, тепер він в зоні постійного контролю.
• Змінено систему зміни чистячих кілець, тепер їх закріпити набагато легше.
• Потужний вакуумний насос допомагає утримувати прилад на будь-якій вертикальній поверхні. Він чудово всмоктує пил, видаляє частинки бруду, 2-а чистячих колеса з натягнутими серветками переміщають прилад, здійснюючи обертальні рухи.
• Пил, бруд висмоктується двигуном через спеціальні серветки. Вони не залишають подряпин і ворсу, навіть, якщо забруднилися, ретельно очищають вікна із захисною плівкою, дзеркала з тонуванням та ін.
• Новий режим подвійної змійки дозволяє домогтися кращого результату в складних випадках.
• Потужний відцентровий вентилятор з постійним тиском, дозволяє пересуватися приладу по різних поверхнях, незалежно від їх структури.
• Вбудований ІБП оберігає прилад від падіння при аварійному відключенні електроживлення.
• Автоматично виявляє перешкоди, края.
• Підвищена міцність страхового троса, розрахованого на 150 кг.

Робот для мийки вікон Hobot 268Робот для миття вікон Hobot-268 - найдосконаліший в історії подібних пристроїв. Щоб створити його, конструктори компанії змінили дизайн, повністю поміняли зміст. До старого вакуумному двигуну моделі 188 додали 2-е гусениці, це підвищило швидкість руху до 12 см. Тепер час очищення поверхонь помітно скорочено, до того ж нове покоління серветок, подвійний прохід по склу, забезпечують високу якість очищення. Конструктори сказали «ні» брудним кутам. Квадратні серветки на моделі 268 повністю очистять поверхню вікон до найменшого сантиметра.
Hobot 268 - нове покоління в робототехніці:
• Корпус виконаний з міцного, легкого пластика, ергономічна форма приладу створена для зручності його установки на склі.
• Потужний вакуумний двигун допомагає апарату утриматися на будь-якій поверхні, для сканування країв використовується лазерний датчик, тому Хобот 268 миє не тільки скляні вікна, але і безрамні двері, дзеркала.
• Ефективне переміщення забезпечують дві гусениці, завдяки їм робот чистить 1 кв.м за дві з половиною хвилини.
• Безпека конструкції забезпечена новою програмою управління із захистом від падіння, датчики автоматично виявляють перешкоди, віконні рами, вбудований ДБЖ захищає від падіння при його знеструмленні, для цієї ж мети прилад забезпечений страхувальним тросом високої міцності.
• Новий відцентровий насос забезпечує роботу на будь-яких поверхнях, це може бути віконна плівка, шорсткувате, мозаїчне скло, дзеркальне скло, кахельна плитка.
• Підвищена надійність конструкції дозволяє виконувати чистку навіть занадто забруднених вікон.
• Тепер використовується кілька видів очищувальних серветок: сині -для сухого прибирання, жовті - для вологої, для полірування. Їх збільшений розмір допомагає ефективно знімати пил, інші забруднення, приділяти особливу увагу краям. Серветки швидко змінюються, після прання багаторазово використовуються. Мікрофібра не скачується, не залишає на склі волокна, вбирає максимум води і бруду, якщо порівнювати її зі звичайною тканиною.

Мити вікна, дзеркала в своєму будинку вручну сьогодні не в тренді, довірте це заняття новому роботизованому помічникові Hobot, він буде виконувати роботу в будь-який зручний час, безсумнівно, порадує високим результатом. Інтернет магазин homerobot.ua пропонує найостанніші моделі інноваційних роботів для миття вікон, менеджери компанії допоможуть у виборі підходящої моделі, доставка по всій території України.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок