Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Що робити, якщо вода в басейні каламутна

Що робити, якщо вода в басейні каламутна

Що робити, якщо вода в басейні каламутна? У цій статті ви дізнаєтеся яку хімію для басейну необхідно використовувати, щоб води була завжди прозорою і кристально чистою.

Основне призначення флокулянта SetiFlock  українського виробництва торгової марки «Froggy» - очищати, освітлювати каламутну воду в плавальному басейні. Препарат показує високий результат від використання, завдяки високій концентрації діючої речовини, в формі випуску гранули досить економічний і зручний. Маса активного хімічної речовини в 100 гр. продукту досягає до 90 гр. (Extra C350). Упакований в поліетиленову тару.

Метод використання

Перш, ніж проводити процедури за допомогою флокулянта, слід перевірити жорсткість води, показник рН повинен лежати в межах 7,0-7,4 обсяг ж вільного хлору - 0,3-0,6 мг/дм3. Розчинити реагент в спеціальній ємності, наповненою водою, далі розлити отриманий розчин по краях, уздовж стінок водойми, для рівномірного перемішування задіяти систему циркуляції. Через 20-30 хвилин циркуляційний насос вимкнути, залишити для впливу на 12 годин. Випавший на дно, в результаті реакції осад, видалити за допомогою підводного пилососа.

Дозування реагенту залежить від концентрації діючої речовини, а також необхідно враховувати забрудненість води. Додати хімікат в басейн в пропорції на 1м3 раз в 7 днів. З огляду на індивідуальні особливості водойми, його температурні характеристики, навантаження, кількість препарату можна підбирати самостійно.

Зберігання

Транспортувати SetiFlock Froggy обережно будь-яким видом транспорту. Зберігати при температурі 0 - +30°C в сухому, вентильованому приміщенні, подалі від дітей, інших хімічних реагентів, що містять луг і кислоти. При виконанні даних умов, гарантійний термін препарату виробник встановив 1 рік з дати випуску.

Заходи безпеки

Допускати до процедур осіб віком не менше 18 років, обов'язково мати спеціальні захисні засоби - гумові рукавички, окуляри. Після завершення хімічних процедур помити водою з милом руки і обличчя. Не брати брудними руками пишу, не курити, не пити.

Якщо перераховані вище правила порушені, це може привести до неприємних наслідків для здоров'я. Почервоніння шкірних покривів, свербіж і печіння, явні симптоми отриманих опіків. У цьому випадку негайно надати першу допомогу - промити під потужним струменем водопровідної води пошкоджені ділянки і слизові, якщо поліпшення немає звернутися за допомогою до лікаря. При випадковому проникненні в стравохід діяти швидко: забезпечити рясне пиття, потім відразу ж звернутися до лікаря.

Нижче наведена таблиця з дозуванням хімії Флокулянт SediFloc Froggy

Назва коагулянта, флокулянта Опис Дозування для приватних басейнів Дозування для громадських басейнів
SetiFlock Ultra L300 Рідкий коагулянт на основі гидроксіхлоріда алюмінію (17% в перерахунку на Al2O3) 25-50 мл речовини на 10 м3 води 1 раз в тиждень 50-80 мл на 10м3 води 1 раз в тиждень
SetiFlock L310 Рідкий коагулянт на основі сульфату алюмінію (7% в перерахунку на Al2O3) 150-250 мл на 10 м3 води 1 раз на тиждень 250-300 мл на 10м3 води 1 раз в тиждень
SetiFlock C310 Гранульований коагулянт на основі сульфату алюмінію (17% в перерахунку на Al2O3) 25-50 грам препарату на 10м3 води 1 раз на тиждень, заздалегідь розчинивши у воді

 

Перш ніж використовувати Флокулянт SetiFloc, необхідно вирівняти кислотність води. Це можна зробити за допомогою препарату pH Liquid. Існує pH Minus для зниження рівня кислотності води в басейні. А також pH Plus для підвищення рівня кислотності води в акваторії. Який конкретно препарат необхідно застосовувати залежить від показника кислотності води в конкретному басейні.

Український препарат pH Liquid торгової марки «Froggy» призначений для корекції показника кислотності води в плавальних басейнах. Являє собою безбарвну прозору або каламутну рідину. Його відрізняє економічність, завдяки високій концентрації діючої речовини, препарат не містить хлоридів, швидко розчинний у воді, не утворюючи піни. Крім основних властивостей, освітлює воду.

Власникам басейнів слід пам'ятати, що тільки завдяки оптимальному, в межах 7.0 - 7.4 значенням рівня рН води, можлива продуктивна робота комплексу знезаражувальною хімії. Регулятор кислотності pH Liquid Froggy в основному розливається в автоматичні станції дозування. Упакований виробником в поліетиленову тару у вигляді каністри по 5, 10л.

Метод використання

Хімікалій необхідно використовувати в разі, якщо pH стає нижче позначки 7,0 або вище 7,4. Для підвищення / пониження на 0,2 додають 300 мл рідини на 10 куб. м води. Таке дозування досить приблизне, тому що потрібно відштовхуватися від конкретного випадку. На параметри води впливає її температура, жорсткість, завантаженість водойми. З огляду на це, дозу хімікату слід збільшувати або зменшувати. Вимірюючи тестером один-два рази на тиждень рівень pH, можна вчасно його підкоригувати, щоб не допустити істотного відхилення.

Зберігання

Рідка хімічна речовина зберігається в оригінальній упаковці при температурі від 0 до +30°C. Приміщення повинне добре провітрюватися, щоб не допустити підвищення вологості. Наявність поруч кислот, лугів, горючих матеріалів, окислювачів не припустимо. При перевезенні реагенту дотримуватися стандартних правил роботи з хімічними речовинами. Гарантійний термін зберігання закритої каністри - ½ року з дати виготовлення.

Заходи безпеки

Особи молодше 18 років до роботи з речовиною не допускаються. Оператор повинен передбачити захист рук і слизової очей, для цього використовують рукавички, захисні окуляри. Дотримання правил особистої гігієни допоможе запобігти опікам, алергії. Забороняється вживати їжу, пити, палити під час роботи. Завершивши процес, вимити руки, обличчя водою з милом. При випадковому зіткненні з хімікатом можливі: свербіж, почервоніння, сльозоточивість. В цьому випадку терміново промити ділянки проточною водою, якщо немає поліпшення - звернутися до лікаря. У разі потрапляння в шлунок перша допомога рясне пиття, потім обов'язкова госпіталізація.

У даній таблиці вказане дозування препарату для регулювання рівня pH

Назва Опис Дозування для приватних басейнів Дозування для громадських акваторій
рН- Minus Granules Засіб для зниження рівня рН на основі неорганічних солей у вигляді гранул Щоб знизити рівень pH на 0,2 додати 15г на 1м3 води Щоб знизити рівень pH на 0,2 додати 20-25г на 1м3 води
рН- Minus Liquid Рідкий препарат для зниження рівня рН. Містить 30% активної речовини Для зниження pH на 0,2 додавайте 400мл на 10м3 води Для зниження рівня на 0,2 додайте хімію в воду 500мл на 10м3 води
рН- Minus Liquid (HA) Препарат для зниження рівня рН на основі соляної кислоти 10% (рідина) Потрібно знизити рівень pH на 0,2 - додавайте 150мл на 10м3 води Потрібно знизити pH на 0,2 додавайте 200-250мл на 10м3 води
pH- Plus Granules Засіб для підвищення рівня кислотності (гранули) Підвищити на 0,2 - 15г хімії на 1м3 води Підвищити рівень на 0,2 - 20-25г на 1м3 води
Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок