Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Рейтинг пилососів роботів

Рейтинг пилососів роботів

На сьогоднішній день ринок роботів прибиральників, які допомагають нам у повсякденному житті, настільки насичений, що майбутнім користувачам складно зрозуміти, чим же вони відрізняються один від одного, яка модель підійде саме мені, і який же кращий робот пилосос 2016 року. Ми постараємося добре пояснити вам що до чого.

Перше, з чим потрібно визначитися - це призначення. Для чого вам потрібен пилосос-робот: для сухого прибирання, робот пилосос для миття підлог або ж для очищення басейну, не дивуйтеся, бувають навіть такі.

Що стосується сухого прибирання, кращі звичайно - це пилососи Roomba, лідируючої компанії з виробництва робототехніки iRobot. Основні відмінності моделей даного виробника:

- Площею прибирання, яку пилосос зможе прибрати за 1 заряд батареї;

- Фільтрацією: звичайний фільтр, фільтр aerovac, hepa фільтрація;

- Щітками, контейнерами для збору сміття.

Практично всі роботи пилососи iRobot Roomba запускаються за таймером, в той час, коли вам це зручно. І самостійно стають на зарядну базу Home Base після завершення циклу прибирання.

Серед безлічі моделей, найпопулярнішою серед користувачів на сьогоднішній день є Roomba 880 - найкращий пилосос-робот 2016 року. Даний апарат призначений для прибирання великих площ, до 150 кв м, за умови роботи разом з віртуальними стінами з функцією lighthouse, які допомагають Roomba прибирати більш ефективно, послідовно кімнату за кімнатою. Пилосос оснащений вбудованим інтелектом iAdapt, безліччю датчиків, Hepa фільтрацією. Нова технологія очищення AeroForce ™ Performance сприяє тому, що Румба 880 прибирає на п'ятдесят відсотків більше сміття, пилу, шерсті тварин. Якщо ви йдете в ногу з часом і звикли отримувати максимум результату від будь-якого виду діяльності, тоді Roomba 880 це те, що вам потрібно!

Серед роботів пилососів для миття підлоги американська компанія iRobot також виривається вперед. І не тільки тому, що цей виробник створює найякіснішу робототехніку, а ще й тому, що аналогів миючих роботів прибиральників серед конкурентів просто немає. Але й у iRobot вибір пилососів для вологого прибирання невеликий. Scooba 300 Серії були непогані, але вже зняті з виробництва. Їх замінила нова модель iRobot Scooba 450 - кращий миючий робот пилосос 2016 року. Список поліпшень досить таки великий:

- З'явилася вбудована інтелектуальна система iAdapt, тепер Scooba такий же розумний, як і його брат Roomba;

- Датчики тепер розташовані по всьому периметру бампера;

- Вдосконалена щітка, вона стала швидше обертатися. І разом з потужним куллером і збільшеною силою всмоктування, Scooba 450 тепер з легкістю може збирати дрібне сміття і пил;

- Нові колеса на протекторах, зносостійкі;

- Удосконалений бак для води, не підлягає швидкому зносу, необхідно тільки лише періодично міняти фільтр грубого очищення. Єдиний мінус - бак став трохи менше за розміром, і тепер рідини, яка вміщається, вистачає для прибирання 30 кв м, замість 40 кв м, як це було в попередніх моделях Scooba 300 Series.

- Змінилася також траекторія і технологія прибирання, вона стала більш продуманою. Scooba 450 розпорошує воду на невеликій ділянці статі, відразу ж щетиниста щітка збирає сміття, і промиває чистою водою. Так, пилосос по частинах прибирає кімнату, що сприяє більш ефективному прибиранню, тобто без пропусків.

Якщо у вас немає великої кількості сміття, немає домашніх тварин, від яких завжди буває багато вовни - пилосос для миття підлоги iRobot Scooba 450 буде відмінним помічником для підтримки чистоти в будинку.

Тепер приступимо до самого незвичайного роботизованого пристрою. Робот пилосос для очищення басейну. Рейтинг даних приладів показав, що найкращий робот пилосос для басейну 2016 року - це Aquabot Viva ізраїльського виробника. Дивно, але цей пилосос може прибирати самостійно дно басейну, і навіть стіни і ватерлінію! Одночасно Viva фільтрує воду. Користуючись таким роботом для басейну, ви зможете скоротити вживання хімії для води, що позитивно позначиться на здоров'ї людей, що купаються в басейні, а також це дозволить непогано заощадити в майбутньому.

Нова модель Aquabot Viva 2015 року випуску має вдосконалений трансформатор. Більш зносостійкий, легше за вагою, з додатковими функціями і можливостями. За допомогою цього пристрою можна програмувати водний пилосос, вибирати різні програми очищення, встановлювати на таймер.

Якщо ви власник басейну з об'ємом чаші не більше 100 куб / м, дана модель автоматизованого пилососа вам підійде ідеально. Чистий басейн з Aquabot Viva - це легко!

Рейтинг пилососів роботів був складений з урахуванням опитування покупців.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок