Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Апарати високого тиску Karcher

Якщо б вам хотілося бачити завжди чистою вашу машину і вам подобається милуватися ідеальним порядком на території навколо будинку - апарати високого тиску будуть виконанням ваших бажань. Потужний потік води, що утворюється в агрегаті, справить очищення в 2 рази швидше і якісніше, ніж при використанні прибирального інвентарю та шланга з водою. АВТ буде вірним помічником при прибиранні прибудинкової території та саду. Ви збережете час і впораєтеся з будь-якою проблемою, скориставшись широким набором  приладдя та миючих засобів.

Апарат високого тиску Karcher забезпечений всіма необхідними функціями для швидкої і бездоганної мийки автомобіля і прибирання простору навколо будинку. Виріб надійний і довговічний в експлуатації завдяки мотору, який охолоджується водою, і насосу, виготовленому з алюмінію. Ви без особливих зусиль зможете прикріпити шланг високого тиску до міні-мийці і від'єднати від неї. Компанія Karcher c упевненістю дає три роки гарантійного обслуговування на моделі АВТ.

Для прибирання та миття великого простору, наприклад, фасадів будівель, сільськогосподарських приміщень або будівельної техніки, компанія пропонує промислові, більш потужні агрегати. З брудом і жирними плямами без проблем впораються апарати високого тиску, що мають спеціальну ємність для чистячих засобів, а також трубку для пінної чистки і всмоктування брудного розчину. Такі функції будуть дуже корисні в сільському господарстві. Додавши в балон спеціальне лужний засіб, ви зможете зробити генеральне прибирання в хліві, в свинарнику і на птахофермі. Піна, яка утворюється в апараті високого тиску, здатна легко видалити гній, органічні сполуки, розчинити жири. Використовуючи дезінфікуючий розчин, можна знезаражувати доїльні установки і молочні камери. У харчовій промисловості пристрої допомагають боротися з білковими, жировими відкладеннями, видаляють підгорілу глазур, а також виробляють внутрішню очистку місткостей. В автосалоні для видалення льоду, розконсервації автомобілів вам стане в нагоді міні-мийка Karcher з підігрівом, що працює в режимі пароутворення. Застосовуючи чистящі засоби, ви уникнете появи в майстерні плям сажі, масла, дьогтю. Якщо вам потрібно прочистити труби або каналізацію - з цим завданням відмінно впорається апарат високого тиску зі спеціальними приладдям. Формований ними точковий струмінь усуває найстійкіші забруднення.

Міні-мийки мобільні і зручні в транспортуванні. Апарат швидко і легко можна доставити до місця роботи. Пристрої забезпечені ефективною звукоізоляцією. У цьому проявлена турбота про людей, що працюють з апаратами високого тиску.

Одним з головних достоїнств АВТ Karcher є те, що при роботі відбувається мінімальна витрата енергії, води і миючого засобу. Фільтри тонкого очищення дозволяють використовувати як воду з природних джерел, так і технічну воду. Це забезпечує мінімальний вплив на навколишнє середовище.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок