Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Огляд мінімийок

Використання для очищення сильно забруднених поверхонь мінімийок високого тиску фірми Karcher - найсучасніший і зручний спосіб прибирання. Німецька компанія Karcher, засновник даного методу чищення, є безумовним лідером виробництва цього виду обладнання. За багато років компанія напрацювала величезний досвід випуску даної техніки і розробила безліч моделей. Протягом уже п'ятдесяти років моделі мийок Karcher безперервно удосконалюються, постійно впроваджуються все нові технології. Будучи лідером світового ринку, компанія може запропонувати покупцям надійні моделі Karcher, що виготовляються відповідно до найвищих стандартів. Саме тому міні-мийки високого тиску Karcher це завжди якість, найвища продуктивність і значний термін служби. 

Завдяки високій екологічності, обладнання Karcher займає перші позиції серед техніки для прибирання. Може Ви і не любите прибирати, але тільки не з моделями техніки Karcher. Мийка під високим тиском допомагає в лічені секунди прибрати самий в'їдливий бруд - без утруднень, і залишившись з чистими руками. Апарати високого тиску Karcher - кращий спосіб помити автомобіль, мотоцикл та інші засоби пересування. Ви можете назавжди забути про обридливе, стомлююче ручне миття: енергійний струмінь води, що надходить під високим тиском, допоможе виконати роботу швидше і ефективніше, ніж, миття губкою або з використанням шланга з водою. Апарат Karcher разом з додатковими пристосуваннями у вигляді насадок і професійними мийними засобами допоможе прибрати доріжки навколо вашого будинку і в саду, помиє терасу, дах, фасад будинку, садові меблі, а Вам подарує час для улюблених занять. 

В порівнянні із звичайним способом мийки, моделі Karcher це виграш як економічний, так і по отриманому результату роботи, по зручності і екологічності самого процесу очищення. 

Коли ви вирішите купити свою першу міні-мийку, то задумайтесь яку ж мийку Karcher і як вибрати? Ми порадимо звернути увагу на найважливіші параметри, такі як - тиск струменя води і витрата води. Саме від них залежить якість будь-якої чистки. Міні мийки Karcher умовно діляться на три класи, з певною продуктивністю - тиском, якістю та ефективністю прибирання, витратою води і витраченого на роботу часу. Правильний вибір моделі автоматичного миття Karcher значно спростить її експлуатацію, тому, що функціонал пристрою визначається технічною оснащеністю і специфічним призначенням агрегату. 

Найпростіші побутові міні мийки класу K 2 виділяють малі габарити, легкість і зручність в усіх дрібницях. Ці апарати експлуатуються для мийки невеликих площ. Завжди перебуваючи під рукою, вони елегантно вирішують питання усунення бруду з велосипеда, біля будинку і в улюбленому саду. Простота обігу та ефективність дають їм перевагу в порівнянні з прибиранням при допомозі армії щіток, ганчірок, губок і відра з водою. Karcher мийка високого тиску чудово справляється з мийкою автомобіля і забезпечують переконливий чудовий результат. Підключивши агрегат до електрики і води, можна починати роботу. Зручний пристрій держателів на поверхні корпусу мийки дозволяють утримувати в порядку пістолет і струменеві трубки і легко приступити до роботи. Насос високого тиску захищається фільтром від крупинок бруду, що містяться у воді для миття. Устаткування високого тиску Karcher комплектується вбудованим механізмом всмоктування мийних засобів. Quick Connect - шланг високого тиску зручно і просто підключається як до агрегату, так і до пістолета, що вкрай зручно для автомийки. 

Агрегати Karcher K 3 - більше функціонал, менше проблем. Потужне і довговічне серце агрегату - електродвигун з системою водяного охолодження, забезпечує створення необхідного тиску води і успішний змив різних забруднень середньої складності. Ці агрегати володіють легкістю підготовки до початку збирання та виключної мобільності, що робить їх дуже зручними в роботі, а додаткова комплектація дозволяє зробити прибирання не тільки легко і ефективно. В міні мийках Karcher K 3.550 і K 3.700, з включеною системою Plug 'n' Clean, мийні речовини завантажуються легко і просто. Приставки для миття і чищення поверхонь T 250 допомагають без зусиль чистити великі площі, і крім цього вертикальні поверхні. Дуже грамотно продуманий стік мийки дозволяє поміщати аксесуари на корпусі пристрою. В апараті K 3.700 встановлений зручний барабан для намотування шланга. Точний регулятор у виробах K 3.550 і K 3.700 вчиняє зміна витрати мийних засобів. Шланг для створення високого тиску підключається і відключається елементарно. Система має можливість підключення подовжуючого шланга, і також збереження шлангів. 

Міні мийки Karcher K 4 - втілення потужності і надійності, яким по плечу впоратися з будь-яким забрудненням та чудесно підходять для систематичного використання. Потужні електродвигуни водного охолодження виділяє висока надійність і довговічність, а рукоятка-телескоп дає додаткову гнучкість використання та зручність в зберіганні. Агрегат високого тиску K 4.600 має телескопічну ручку, яка утоплюється всередину простору корпусу. Комплектація K 4.500 містить еластичну сумку, де можуть знаходитися невикористовувані аксесуари на корпусі вашого апарату. Крюк достатнього розміру вирішує питання дбайливого зберігання шланга мийки. 

Міні-мийки K 5 класу мають підвищену довговічністю і посиленим комфортом у роботі. Комплектація, люксова в кожній дрібниці: агрегати класу K 5, включають надпотужний і довговічний електромотор з системою водяного охолодження, ергономічний дизайн з практичними кріпленнями і місцем для зберігання приладдя. Дана модель міні мийки виконує просте і ефективне проведення щоденного чищення великих площ. Інтеграція в агрегат барабана для шланга високого тиску вирішує питання дбайливого зберігання в паузах між експлуатацією даної міні мийки. В апараті K 5.700 комплектація включає відмінний барабан для згортання шланга. Система Plug 'n' Clean дає можливість просто і легко робити заміну засобу для чищення. T-Racer T 300 - це надійний помічник при митті прибудинкових просторів і фасадів: дві що крутяться віялові струменя створюють високу продуктивність чищення. Необхідні речі зберігаються в спеціальному зручному відсіку, а кабель живлення підвішується на спеціальному гачку. Мається пристрій для чищення поверхонь в T 250, яке дозволяє швидко і якісно очищати значний простір, а також вертикальні стіни. Збільшені колеса і ергономічний пристрій ручки мийки забезпечують зручне пересування агрегату. Ця серія міні мийок має необхідну потужність для прибирання дворових доріжок, миття автомобілів, очищення фасадів будинків. 

В агрегатах класу Karcher K 6 реалізований цілий каскад витончених інженерних рішень - від пристрою барабана, де зберігається шланг і до системи автоматичного змотування електрокабелю. Чудові апарати класу K 6 з водяним охолодженням містять масу дуже практичних деталей, що дозволяють не тільки значно полегшити мийку, а й дають можливість в процесі прибирання, насолоджуватися якістю та зручністю самого процесу і отримати від нього приємне враження. В апаратах Karcher K 6.600 і K 6.610 T 300 встановлено ємний барабан для згортання шланга. З системою Plug 'n' Clean мийна речовина заправляється легко і швидко. В агрегаті використовується новітній електродвигун з приголомшливо високою ефективністю і економічністю. Насадка Karcher T-Racer T 300 - практичне рішення для мийки терас або фасадів: крутяться віялові струменя води забезпечують посилену ефективність чищення. 

Агрегати високого тиску класу Karcher K 7 об'єднують в собі зручність експлуатації і підвищену продуктивність. Володіючи високими показниками продуктивності міні мийки цього типу, оснащуються інноваційним двигуном водяного охолодження. Ці очищувачі без проблем виконують завдання до масштабного очищення великих територій, схильних стійкому забрудненню. Шикарна комплектація: з телескопічною рукояткою, системою Quick Connect і Plug 'n' Clean, ємний барабан для шланга, пристрій для намотування кабелю, великі колеса і пістолет із зручною рукояткою, створять від використання цього агрегату тільки найприємніші враження. В міні-мийці Karcher K 7.560 телескопічна ручка утоплюється всередину корпусу, а це дозволяє компактно зберігати апарат. Опція Plug 'n' Clean елегантно і просто заміняє чистячі засоби. Економний регулятор виробляє чіткий контроль використання мийного засобу. Шланг стикується і відстиковуеться дуже легко, крім цього є можливість приєднувати подовжувач і компактно зберігати шланги. В мийках Karcher K 7.700 і K 7.750 дуже зручно виконаний барабан для збереження шланга. Якщо злегка підтягти за електричний провід, він, змотається сховається всередину корпусу очищувача K 7.750. Насадка Karcher T-Racer T 400 - два віялових сопла створюють значне зусилля струменя, а допоміжне потужне сопло - якісне очищення кутів і крайових ділянок. Мийка володіє підвищеною прохідністю завдяки великим колесам. 

Модельний ряд продукції компанії Karcher ділиться як по класах, так і по серіях, в кожній з яких ставка йде на максимальну відповідність індивідуальним запитам споживачів. Апарати однієї серії виділяються малими розмірами і вагою, інший - поліпшеною зручністю управління, третьої - вкрай малими показниками шуму. Існують вузько спеціалізовані моделі, вирішують тільки окремі практичні завдання (як приклад, для мийки вікон). А головне: кожен споживач знайде в асортименті компанії Karcher саме той мийний агрегат, який абсолютно точно відповідає його потребам. 

Міні мийки Karcher серії Compact відрізняються гарною продуктивністю при малих габаритах. Ці апарати потужні і надійні, дуже зручні в перенесенні і займають зовсім мало місця. Найпопулярніша модель цієї серії - К 5.200 - вже третій рік залишається найулюбленішою мийкою українського споживача. 

Міні мийки Х-серії комплектуються дуже надійним і продуктивним двигуном з водяною системою охолодження. Вони зручні, швидко підготовляться до роботи, мають зручні колеса і барабан для збереження шланга високого тиску. Яскравий представник даної серії Karcher мийка високого тиску К 7.700 - потужний апарат для побуту. Його можливості можна порівняти за рівнем з мийками професійного класу. 

В очисниках високого тиску, без функції підігріву (HD), значення температури води не має ніякого значення. Основна ефективність очищення досягається за рахунок тиску, що створюється апаратом. 

В міні мийці високого тиску з функцією підігрівання води (HDS), температура робочої рідини може досягати до 150 °C. Завдяки цьому можна без втрати ефективності знизити робочий тиск, скоротити витрати часу на очищення поверхні і довести до мінімальної кількості використання мийних засобів. В результаті використання гарячої води в робочій зоні процесу, можна досягати більш якісних результатів. Енергія води прискорює хімічні процеси для очищення таких забруднень як кіптява, масляні і жирні емульсії. Вони значно легше відмиваються при підвищеній температурі, при цьому поверхня, нагріта в процесі очищення, швидше висихає. У підсумку збільшення температури води зменшує час чищення до 40%. 

Будь-який з варіантів мийок Karcher, який би ви не обрали в нашому інтернет-магазині, виконає Ваші бажання і потреби, стане надійним помічником і прослужить Вам значний час.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок