Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Робот газонокосарка iRobot Terra

Лідируюча компанія з виробництва робототехніки для будинку iRobot - представила робота-газонокосарку.

Робот газонокосарка iRobot Terra

Компанія iRobot, знаменита на весь світ своїми якісними роботами для будинку - Roomba, продовжує радувати шанувальників автоматизації побуту, випустивши свій перший робот-газонокосарку, якій дали ім'я Terra.

Автоматична газонокосарка оснащена WiFi модулем, нею можна управляти пультом д/у або за допомогою спеціально розробленої програми. Пристрій працює, використовуючи технологію інтелектуального картографування. Якщо потрібно, щоб робот косив траву в певному місці, можна встановити маячки на території.

Автоматична газонокосарка iRobot Terra

iRobot Terra не має контейнера для збору трави, а використовує функцію мульчування. Після проходження робота на газоні залишаються дрібно нарізані шматки трави.

Робот газонокосарка після стрижки трави або коли сідає акумулятор, їде на базу, щоб зарядити батарею. Такою ж функцією володіють і домашні роботи iRobot Roomba. Як заявляє виробник даної робототехніки, на повному заряді батареї газонокосарка зможе відпрацювати на декількох ділянках.

Управління роботом-газонокосаркою

Ціну на новинку поки не оголошують. На ринок США і Німеччини планується вихід iRobot Terra тільки в третьому кварталі 2019 г. А в 2020 році можливо робот-газонокосарка з'явиться і в Україні.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок