Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Очищувачі повітря

Купити очищувач повітря

У навколишньому повітряному просторі міститься велика кількість небезпечних для здоров'я людини елементів, таких як: частинки пилу, віруси, спори грибів, особини пилового кліща, різні хімічні суспензії, частинки шкірного покрову та інші органічні і неорганічні забруднення, що викликають алергію або стан дискомфорту.

Використовуючи очищувачі повітря, з'являється можливість уникнути таких поширених патологій як алергія, захворювання дихальної системи, астма, шкірних висипань, безсоння і т.п. Застосування іонізаторів в сукупності з профілактичним лікуванням, робить позитивний вплив на загальний стан здоров'я.

Для правильного вибору очисника спочатку потрібно визначитися, якими характеристиками він повинен володіти, їх пріоритетність. Головним завданням обладнання повинна стати боротьба з такими проблемами, як:

· Велика кількість пилу;

· Алергія на пил;

· Неприємні запахи, тютюновий дим;

· Знезараження повітря;

· Істотна сухість повітря і т.п.

Ефективність роботи очищувача визначається технологіями, використаними виробником. Відповідно до цього очисники можна розділити на:

· Електростатичні;

· Прилади зі змінними фільтрами;

· Фотокаталітичні очисники;

· Прилади, миючі повітря.

Електростатичні очищувачі повітря завдяки високій ефективності найбільш поширений варіант за доступною ціною. Їх перевагою можна назвати відсутність яких-небудь витратних матеріалів. Принцип дії цих апаратів заснований на властивостях електричного заряду: в приладі частинки пилу отримують заряд, протилежний заряду пластин фільтра, вони то і хапають гази і суспензії, виробляючи очистку атмосфери. Ці прилади досить якісно усувають дрібнодисперсний пил, запах тютюнового диму, фарби та інше. У разі інтегрованого в пристрій озонатора, можна на додаток отримати комфортний мікроклімат, свіжість повітря і запах грози. Наявність іонізатора в приладі добре тим, що при проходженні повітря через фільтр, відбувається втрата його природного заряду, він стає «мертвим», це діє негативно на організм людей, що знаходяться в приміщенні, іонізатор ж компенсує втрати заряду повітря, крім цього в дозованій кількості озон, усуває шкідливі віруси, бактерії, токсини, окисляє неприємні ароматичні з'єднання.

Апарати зі змінними фільтрами. Основні технічні характеристики такого виду очисника визначаються параметрами його фільтруючого елемента. Чим досконаліша пристрій, тим більш якісно проводитися чистка повітря від суспензій пилу, алергенів і інших мікрочастинок, а саме:

Кожна з моделей оснащена фільтром попередньої (грубої) чистки. Його функція затримувати великі смітинки і охороняти наступні фільтри тонкого очищення від засмічення. У разі необхідності, можливе очищення фільтра за допомогою пилососа;

Фільтр, де в якості елемента фільтрації використане активоване вугілля, абсорбує неприємний запах і тютюновий дим;

Фільтри тонкого очищення - (НЕРА) вловлюють до 99,97% мікрочастинок пилу, шерсті тварин, квітковий пилок та ін., запобігаючи їх повторну циркуляцію в атмосфері;

У структуру комбінованого фільтра входить порошок зеленого чаю, антибактеріальні компоненти і противоалергенні речовини. Завдяки такій комбінації, повітряний простір повністю дезінфікується від алергенів, бактерій, а також вірусів.

Фотокаталітичні очищувачі повітря, в даний момент є одними з найбільш перспективних і ефективних. Однак вартість їх досить висока. Ці агрегати виробляють очищення та знезараження повітря, використовуючи комбінацію УФ - випромінювання і каталізатора. Потрапляючи на поверхню титанового каталізатора, ультрафіолет виробляє озон і вищі оксиди, що володіють великою окисної активністю. Ці сполуки розкладають на поверхні каталізатора всі, що потрапили на нього забруднюючі елементи, причому знищувані частинки мають розмір близько 1 нм, що дає підставу вважати такий пристрій найефективнішим. Фотокаталітичні прилади знешкоджують токсичні хімічні суспензії, в тому числі неприємні запахи, дим, розкладаючи їх на нешкідливі з'єднання. Розщеплення протікає на рівні молекул. Такий очисник не утворює відходів, в ньому відсутня необхідність міняти фільтр, а повітря очищається природним шляхом. Виробники в цей тип очищувача часто інтегрують озонатори, електростатичні або вугільні фільтри, фільтри попереднього очищення для уловлювання великих часток пилу. До мінусів такої техніки можна віднести високий, порядку 55 дБ рівень шуму.

Мийка повітря. Робота цих системи грунтується на подачі брудного повітря на обдування заземленою водної поверхні, де частки бруду фіксуються на поверхні води під впливом різниці потенціалів і згодом розчиняються водою. До недоліків такого способу, окрім високої вартості можна віднести недостатньо якісну чистку повітря в порівнянні з фотокаталітичними і HEPA-фільтрами, і те, що треба регулярно доливати воду.

Компанія GreenTech Environmental (США) виробник очищуючої техніки зі світовим ім'ям. Їх девіз «Технології в гармонії з природою!» Дає уявлення про високоекономічні інноваційні технології, використані при розробці приладів, їх високій якості безпеки, ефективності. За допомогою цього обладнання може провести глобальну санітарну обробку будь-якого за обсягом і специфіці приміщення, квартири, цехи з переробки молочної, м'ясної продукції тощо. Апарати поєднують в собі чотири унікальні функції, які ідеально доповнюють один одного:

· Фотокаталітична оксидація за допомогою нано-матриці;

· Об'ємна і негативна іонізація;

· Очищення активним киснем.

Аналогів подібним системам у світі поки що немає.

Компанія HomeRobot рада представити на своєму сайті це високотехнологічне обладнання, купити яке можна за доступною ціною. Ми робимо все, щоб запропонувати вам тільки найкращу техніку, яка є на сьогоднішній день. Спасибі що Ви з нами!

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок