Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Новий модельний ряд роботів пилососів iRobot Roomba

Відома в світі компанія iRobot створює і випускає моделі інноваційних роботів, багато з яких здатні полегшити нам побут. Робот пилосос Roomba унікальний в тому плані, що вміє самостійно очищати від пилу підлогу, тонке килимове покриття. Пристрій ідеально справляється з сухим прибиранням квартир, офісів. Давайте розберемося, в чому полягають переваги моделей Roomba 880, 980, які на сьогодні користуються найбільшою популярністю серед споживачів.

Робот пилосос для сухого прибирання iRobot Roomba 880

iRobot Roomba 880

Модель 880 ефективно очистить підлогу площею 125- 150 кв.м., якість прибирання незрівняннаа з чищенням стандартним пилососом. Зовнішній корпус автономного устрою витриманий в стилі останньої лінійки роботів компанії, зверху на панелі знаходиться меню управління. Модель 880 укомплектована інноваційною системою високоякісної очистки AeroForce ™, завдяки якій сила всмоктування збільшена в п'ять разів, що дозволяє ще більше видаляти пилу, бруду, вовни, волосся з будь-яких робочих поверхонь. За допомогою 2-х обертових в різних напрямках гумових валиків з протекторами, нових щіток, прибирати сміття стало набагато простіше.
• Три послідовні технології системи «AeroForce» допомагають добитися необхідного балансу між посиленим вакуумним всмоктуванням і усуненням брудних часток, в цьому сенсі робот пилосос Roomba 880 найкращий для людей з алергією, любителів тримати в будинку тварин. Робот, пересуваючись по підлозі, захоплює пилові частинки разом з алергенами, відправляє їх у мішок, об'єм якого збільшений до 1 літра. Допомагає в роботі новий HEPA-фільтр, він утримує пил і алергени розміром в мікрон, що знаходяться в повітрі.
Румба 880 автоматично підлаштовується під структуру підлогового покриття, будь то тонкий килим, ламінат, керамічна плитка, лінолеум. Невелика бічна щітка, поліпшена маневреність, допомагає захопити пил в кутах, уздовж плінтуса, біля ніжок меблів.
• У комплекті інтегрована зарядна база HomeBase. Після закінчення роботи Айробот Румба відправляється на ДОК-станцію для підзарядки.
• Тепер можна задати зручний графік прибирання. У той час поки господаря немає вдома, робот-пилосос прибере приміщення за планом самостійно, для цього потрібно зробити настройки в меню.
• У нового акумулятора iRobot Ni-Mh XLife ™ подвоєний термін служби, це збільшило число робочих прибиральних циклів.
• У комплекті передбачений віртуальний набір маяків (стін) Virtual Wall® Lighthouse ™, вони допомагають утримувати пристрій в робочому приміщенні до завершення моменту прибирання. Крім того, стіною обмеживають ті зони, де прибирання не потрібно.
• Тестами доведено, що Румба очищає значно краще інших моделей, завдяки технології iAdapt з оновленою системою датчиків. Така технологія дозволяє прокладати шлях навколо будь-яких за формою і розміром предметів.
• Система знаходження пилу DirtDetect 2-го покоління використовує оптичні та імпульсні датчики. Зони з підвищеним забрудненням піддаються посиленій обробці.
• Всередині розташовані оптичні датчики перешкод, перепаду висоти. Система «антіпутаніца», не допускає гальмування в прибиранні в місцях скупчення електропроводів.
• Литий пом'якшений бампер виключає пошкодження меблів та інших об'єктів при зіткненні з ними. Крім того, система розрізняє масивні і легкі перешкоди на шляху, це створює можливість роботи під фіранками, під диваном.
• Виробник оснастив робот пилосос Roomba 880 аксесуарами і расходними матеріалами підвищеної зносостійкості.

Найкращий робот пилосос Roomba 980

iRobot Roomba 980

Модель 980 з адаптованої системою прибирання, поліпшеною системою Hepa-фільтрів, 3-х рівневим очищенням повітря Aeroforce Perfomance, це дозволяє вважати її кращою в своєму поколінні.
• Інтегрований Wi-Fi модуль забезпечує управління роботом зі смартфона, планшета. Тепер можна стартувати його з будь-якого місця, для цього використовувати додаток «iRobot HOME App». Воно дозволить задіяти прибирання, налаштовувати пилосос на ходу, з будь-якої точки світу. В інтерфейсі передбачена можливість вибрати режим прибирання, задавати час, налаштовувати її по днях тижня, відстежувати ступінь заряду батареї, стежити за загальним станом робота, прошивка постійно оновлюється виробником.
• Перш, ніж приступити до роботи, пристрій сканує приміщення нової 3D камерою. Система одночасної локалізації і картографії VSLAM дозволить йому пересуватися рівними лініями. Технології iAdept з інфрачервоними датчиками - успішно обходити перешкоди.
• Якщо в процесі прибирання вбудована батарея розрядиться, робот запам'ятовує місце зупинки і після дозарядки продовжить роботу з нього. Це дозволяє охоплювати прибиранням приміщення до 165 кв.м площі. Вибравши режим Spot, робот починає рух по спіралі, цілеспрямовано виконуючи кілька проходів.
• Пристрій демонструє прекрасний результат на твердих поверхнях і на килимових, збираючи до 90% сміття всього за 1 прохід. Новітня технологія CarpetBoost відразу ж спрацьовує, варто пилососу піднятися на килим, тут він підвищує потужність всмоктування, швидкість обертання щіток.
• Замість щетинистої щітки, Румба 980 оснащений двома гумовими валиками, які чудово впораються з очищенням килимових і гладких покриттів. Їх конструкція виключає намотування на них вовни і волосся, на відміну від щіток з щетиною.
• Зібране пилососом сміття проходить крізь НЕРА-фільтр, який затримує найдрібніші в 2 мікрони частки, алергени, шкідливі мікроби.
• Збільшений до одного літра мішок, здатний рівномірно розподіляти всередині себе сміття, він не забивається, в перші ж хвилини роботи.
• Оптичні датчики визначення висоти допомагають Roomba 980 долати пороги, система «антіпутаніца» - не заплутується у проводах.
• У комплекті є дві віртуальні стіни Halo для обмеження робочого простору.
• Кожен цикл прибирання, робот пилосос 980 починає на місці зарядної бази, куди і повертається після закінчення. Великим плюсом є нова Li-ion акумуляторна батарея, встановлена ​​усередині пилососа.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок