Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Іржава вода в басейні

Іржа в воді басейну говорить про те, що в ній досить великий вміст заліза, яке при окисленні, забарвлює воду в коричнево-бурий колір. В цьому випадку вода не відповідає гігієнічним нормам і досить небезпечна для здоров'я. Мікроорганізми, що містяться в ній, можуть викликати розлади і алергічну реакцію у людей. Така вода зазвичай потрапляє в басейн по трубах з колодязів або свердловин. З цього випливає, що воду бажано очищати перед тим, як нею наповнять споруду. Це можна зробити за допомогою спеціального фільтра, здатного усунути домішки заліза, солі шкідливі бактерії і віруси. Вода в цьому випадку буде безпечна для здоров'я, сяяти чистотою та прозорістю без зайвих затрат на хімічне очищення.

Однак що робити, якщо достатня велика кількість води вже набрано в басейн і немає бажання її зливати, а купувати дороге обладнання ви поки не можете собі дозволити. Давайте спробуємо вирішити проблему за допомогою спеціального засобу для видалення металів з води - Froggy Metldez. Щоб виключити вміст домішок заліза у воді для початку врівноважити показник рН, а вже потім проведемо шокову обробку хлором Aquadoctor C-60. Зверніть увагу на те, що якщо рівень вмісту заліза перевищений у декілька разів, вам доведеться використовувати подвійну норму дезінфікуючої речовини. Якщо і після цього іржава вода не стала світліше і прозоріше процедуру очищення слід повторити ще раз. Після використання хімії вода стане бурого кольору через вміст в ній дрібних частинок іржі, що утворилися в результаті реакції окислення.

Застосовуючи, згідно інструкції розчинений у воді коагулянт Аквадоктор SF або Аквадоктор FL, іржаві частинки в результаті реакції перетворяться в осад з пластівців, який необхідно зібрати пилососом для басейнів бажано прямо в каналізацію.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок