Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Система бесхлорної дезінфекції води в басейні E-Clear

Система бесхлорної дезінфекції води в басейні E-Clear

Більшість басейнів покладаються на хлор для дезінфекції. Дезинфектант, який виділяє хлоргенератор вступає у зв'язок з органічними забрудненнями у воді, що часом призводить до небажаного запаху і є небезпечним для вашого здоров'я.

Хлор може дратувати наші:

- очі;

- шкіру;

- дихальні шляхи.

Медичні дослідження пов'язують з використанням хлору такі респіраторні проблеми як астма, пошкодження легенів, екзема і навіть рак.

Однак ... є альтернативний підхід до очищення - бесхлорна дезінфекція води в басейні E-Clear. Чиста вода, чисте повітря. Це натуральна технологія, оксигенатор забезпечує більш 40000 г окислення на годину у формі гідроксилу, атомарного кисню, перекису водню, молекулярного кисню.

Установка E-Сlear - це чиста вода:

- без запаху;

- без смаку;

- без різкої хімії.

Більше немає червоних очей. Немає пошкоджених легенів. Немає роздратованої шкіри або сухого волосся.

По справжньому чиста вода, екологічно дружня, бесхлорне очищення води в басейні - це «green» рішення.

Як працює бесхлорная система очищення води E-Clear

Оскільки E-clear окислювачі є більш потужними, ніж хлор або озон, для очищення басейну не вимагаються додавання хлору чи інших дезінфікуючих хімічних речовин.

E-Clear запатентована технологія "Оксигенатор" виробляє натуральні антиоксиданти від самих молекул води і додає високі концентрації кисню у воду, деактивує віруси, бактерії, цвіль і т.д., і дезінфікує воду здоровим засобом.

Система E-Clear об'єднала технології "оксигенатора" з процесом іонізації. Це означає, що ваша вода в басейні дезінфікується за допомогою двох природних процесів. Мідь гарантує, що водорості не зможуть утворюватися в басейні.

Іонізована мідь в установці E-Clear повністю безпечна для людей, домашніх тварин і рослин, але смертельна для водоростей, бактерій і вірусів. Забезпечує тривалий та ефективний захист.

E-Сlear використовує електроліз з водою, розширюючи процес окислення для створення окислювачів, які руйнують хвороботворні мікроорганізми і забруднювачі.

За допомогою E-clear - система очищення води киснем, Ви можете плавати в здоровій, насиченої киснем, багатій на мінерали воді, яка є «придатною для пиття».

Технологія E-clear "Stack" використовує кілька електродів титану, покритих з обох сторін власною каталітичною сумішшю, які включають TiO2. Через електроліз води (H2O) і передовій технології окислення, високі рівні реактивних гідроксильних радикалів (ОН) і інших потужних видів кисню виробляється в герметичній «Кисневій» камері. OH - активна форма, є найсильнішим окислювачем, який може застосовуватися у воді і діє вибірково і з високою швидкістю знищує хвороботворні мікроорганізми та інші забруднюючі речовини.

Цей розширений процес окислення також виробляє високі рівні кисню (O2) у воді, який є стабільним і накопичується до рівня насичення в басейні. Розчинений у воді кисень необхідний, щоб деактивувати віруси, бактерії, цвіль і т.д., - дезінфекція води природним і вигідним способом.

Іонізація

Система E-clear Оксигенатор також включає в себе технологію іонізації, щоб забезпечити природну стабільну дезінфекцію води.

Іони міді забезпечують тривалий і ефективний захист проти бактерій, водоростей і більшості вірусів.

Незамінний мікроелемент для рослин і тварин, мідь відмінно підходить для росту волосся і шкіри і забезпечує здорову альтернативу хлору.

Ультрафіолет (УФ)

При підвищеному розчиненному кисню у воді, УФ збільшує виробництво дезінфікуючих OH і Н2О2 молекул і входить до складу всіх систем водопостачання E-clear, рекомендованих для басейнів з підігрівом, гідротерапією та інших плавальних басейнів.

Безхлорна технологія очищення води в басейні E-clear ефективна проти кишкової палички, ентерококів, коліформних бактерій, синьогнійної палички, лямблій, вірусів, водоростей і хлоростійких мікроорганізмів, таких як легіонельоз і кріптоспорідіум.

Установка

E-Clear системи оксигенатора можуть бути встановлені в існуючі, а також нові басейни.

Системи оксигенатора прості в установці і встановлюються після насоса і фільтра на зворотному трубопроводі в басейні.

Всі E-Clear системи поставляються повністю готові до установки та експлуатації.

Технічна інформація

Ці високо заряджені окислювачі є більш потужними, ніж гіпохлориту натрію, який відомий домінуючою формою хлору. І в той же час 100% без токсинів!

Окислення електролізом також означає, що кальцій у воді перетворюється на м'яку форму бікарбонату, таким чином, в результаті вода в басейні дуже м'яка, як шовк.

Завдяки 100% -му усуненню хлору та інших хімічних речовин, прозорість води чудова, м'яка, ніжна і чиста. Там немає агресивних властивостей, які можуть зруйнувати або відбілити/забруднити оболонку басейну. Завдяки неагресивним елементам корозії у воді, ваш насос для басейну, фільтр, труби, та інше обладнання для басейну прослужить довше. Забудьте про неприємний запах хлору. E-Clear відмінно підійде для джакузі, спа і закритих басейнів з підігрівом.

Економія і зниження експлуатаційних витрат

Це очевидно, що через ліквідацію хлору і токсичних хімічних речовин вартість експлуатації вашого басейну буде різко падати. Немає необхідності в покупці хімії для басейну, термін експлуатації обладнання для басейну збільшується, не виникають проблеми корозії чаші. Установка E-Clear - це вигідно, а також значне збільшення задоволеності клієнтів!

ПЛЮС ми не можемо, звичайно, оцінити користь для нашого здоров'я, яке є найважливішим!

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок