Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Порівняльні характеристики роботів пилососів для басейну Zodiac і Aquabot

Порівняльні характеристики роботів пилососів Zodiac

Різниця між роботами для басейну Zodiac

Пилосос для басейну

 

Порівняльні характеристики роботів пилососів Aquabot

Різниця між роботами для басейну Aquabot

Багато наших клієнтів, при покупці робота пилососа для басейну, ставлять одне і те ж питання: "Яка ж відмінність між роботами пилососами для басейну? Який водний робот купити, який підійде саме мені?" У цій статті ми поговоримо про наші роботи.

Спочатку хочемо відзначити, що існують дві лідируючі компанії виробники роботів для очищення басейну - це Aquabot, виробництво Ізраїль, і Zodiac - Франція, але виробляють також в Ізраїлі. Широкий асортимент пилососів з різними характеристиками і ціною задовольнить клієнтів навіть з найвищими запитами. Важливо, що якість цього обладнання - на висоті, в Україні існують офіційні сервісні центри. Наша організація надає довічну безкоштовну консультацію для тих, хто вже придбав робот.

Тож почнемо. Спочатку необхідно визначитися, яку поверхню в басейні повинен прибирати робот. Якщо ж це буде тільки дно, зверніть свою увагу на дві моделі - Zodiac Vortex 1 і Aquabot Pool Rover S2-50B. Давайте порівняємо їх. Vortex 1 менше і компактніше, в коробці пристрою йде чохол з ручкою для зручного перенесення. Якщо у Вас басейн невеликих розмірів, обсягом води до 50 м3, цей робот підійде Вам ідеально. Якщо ж Ви власник басейну трохи побільше - до 80 м3, тоді краще розгляньте модель Pool Rover S2-50B, він звичайно не такий компактний, зате вище обсяг фільтрації та довше кабель. Ціна Vortex 1 трохи вище ціни на Pool Rover.

Далі розглянемо і порівняємо моделі Zodiac CyclonX PRO RC 4300, Zodiac CyclonX PRO RC 4400 і Aquabot Bravo. Три моделі зі схожими характеристиками. Всі очищають як дно, так і стінки, сходи, ватерлінію. Перші дві (Zodiac) розраховані на басейни об'ємом 50 і 72 м3, Bravo ж - для басейну до 80 м3. Але Bravo і коштує дорожче.

Наступні на черзі - це Zodiac Vortex PRO 4WD RV 5500 і Aquabot Viva. Ці дві моделі є найпопулярнішими серед користувачів даної техніки. Чистять абсолютно всі поверхні басейну. Також мають схожі характеристики. Здатні очистити басейн до 100 м3 за один цикл прибирання. Обсяг фільтрованої води також однаковий - 16 м3 / год. Плюс у Viva - коштує трохи дешевше. Плюс у Vortex PRO 4WD RV 5500 - хороша гарантія, 3 роки. Тоді як гарантія на всі Aquabot тільки рік.

На закуску залишилися моделі, які позиціонуються, як роботи пилососи для громадських басейнів. Це Aquabot Magnum, Aquabot Ultramax Junior, Aquabot Ultramax і Zodiac Vortex Cybernaut NT. Модель французького робота Cybernaut має дуже стильний і цікавий дизайн, ціна його приблизно в 2 рази нижчя ціни на моделі Aquabot для комерційних басейнів. Також величезний плюс - він лазить на стіни, ретельно чистить їх, а також проходить по лінії води. Що стосується Magnum, Ultramax Junior, Ultramax - вони, на жаль, не піднімаються на стіни, і чистять тільки дно. Зате, ці моделі володіють величезною потужністю, набагато краще і швидше фільтрують воду, а також розраховані на великі басейни, олімпійського та напів-олімпійського типу. Дані роботи для басейну відмінно підійдуть для прибирання в громадських спортивних басейнах. Ну і ціна, звичайно, набагато вище.

І на останок. Якщо у Вас бетонний басейн або плитка, Вам краще купити робот фірми Zodiac з пластинчастими щітками, шви будуть краще вичищені, в підсумку більш якісна очистка. Якщо ж Ви власник басейну з покриттям лайнер, ПВХ, в цьому випадку краще брати пилосос з валиками (це все Aquabot і Zodiac Vortex Cybernaut NT). Валики мають краще зчеплення з гладкою і слизькою поверхнею.

Сподіваюся наша стаття трохи допомогла Вам розібратися що до чого, і тепер Ви легко зробите вірний для себе вибір. Якщо ж у Вас залишилося бажання дізнатися більше про роботів, дзвоніть, ми з задоволенням розповімо про них. Нехай щастить Вам в виборі!

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок