Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Адсорбційний осушувач повітря

Адсорбційний осушувач повітря

Осушувачі повітря будь-якого типу призначені для пониження і підтримки в нормі вологості. Виконання цієї умови дуже важливо для дотримання технології виробничого процесу в багатьох промислових сферах. Рівень вологи впливає на якість продукції, що випускається.

Осушувач повітря адсорбційний здатний ефективно працювати при будь-яких температурах, рівні вологості повітряного середовища, його основні переваги:

• Діапазон температури від -20 ° C до + 40 ° C;

• Діапазон вологості від 2% до 100%;

• Ефективне осушення без початкового охолодження повітря в приміщенні;

• Висока продуктивність обумовлює ефективне використання приладів в місцях з мінусовою температурою - холодильні камери, льодові палаци і в приміщеннях без опалення.

Осушувач адсорбційний виконує свої функції за допомогою ротора виконаного у вигляді сот, цим забезпечена велика площа контактуючої поверхні з повітрям. На матеріал, з якого виконаний ротор, нанесений спеціальний склад на основі силікагелю. Адсорбційні осушувачі використовують в управлінні енергозберігаючі електронні технології, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, мають модульне закрите виконання, укомплектовані попереднім фільтром, фільтром тонкого очищення, автоматичним конденсатовідвідником. Інноваційний механізм контролює обсяг надходячої на вхід вологи, дозволяє регулювати час безперервної роботи в режимі регенерації, цим досягається стійкість точки роси.

Принцип роботи обладнання полягає в тому, що крізь ротор в один і теж час, пропускається два самостійних потоки. Один з яких, осушуваємий, другий - потік реактивації. Проходячи крізь ротор, присутня волога поглинається адсорбуючою речовиною, температура повітря на виході трохи підвищується. Сектор ротора, наповнений вологою, під час обертання потрапляє в область регенерації, де просихає завдяки потоку попередньо нагрітого повітря. Ротор обертається, тому процес сорбції-регенерації безперервний. Адсорбіруючий вологу матеріал здатний витримати велику кількість робочих циклів адсорбції - регенерації, тому ротор досить довговічний, його середній термін експлуатації близько 15 років.

Сфера застосування адсорбуючих осушувачів - фармацевтична, хімічна, харчова промисловість. Їх використовують для забезпечення оптимального рівня вологості на складах харчових продуктів, для недопущення конденсату на поверхні труб, насосів, в господарствах з переробки дерева, зберіганні сільськогосподарської продукції. А також при виробництві гігроскопічних матеріалів, у будівництві мостів, турбін, літальних апаратів і двигунів для суден, для недопущення зростання цвілі при ліквідації наслідків течі в житлових приміщеннях, при введенні в експлуатацію нового житла тощо. Місць, де потрібно управляти вологістю, і це досить критично, дуже багато, при цьому осушувач повітря адсорбірційний, часто є єдиним найбільш ефективним способом контролю над вологістю.

Харчові цеха з виробництва цукру, крохмалю, борошна, какао та інших розсипчастих продуктів, не можуть обійтися без цих продуктивних пристроїв. Вони контролюють вологу в холодильних камерах, складах, при зберіганні, наприклад, шоколаду і бісквіта, при виробництві пива, фасування м'яса, делікатесів, в камерах, де дозріває ковбаса, сир, шинка, в місцях зберігання насіння і зерна.

Окрім рішення вже названих проблем обладнання може:

• захищати від запотівання дзеркала, вікна, скляні стелі;

• оберігати музичні інструменти, лінзи фото- і кінокамер;

• зберігати товарний вид текстилю, одягу і упаковки.

Як підтверджує практика, при виборі адсорбційних осушувачів потрібно враховувати такі особливості:

• У випадку, якщо швидкість подачі в систему повітря становить 35 куб.м / хв, енергетично ефективно використовувати осушувач з холодним виглядом регенерації;

• У випадку, якщо швидкість подачі в систему повітря становить більше 35 куб.м / хв ефективно використовувати пристрої з гарячим видом регенерації.

Варто також враховувати залежність пропускної здатності адсорбційного агрегату від температури повітря, що подається, так як при підвищенні температури пропускна здатність осушувача зменшується.

Осушувач повітря адсорбційний - практичне рішення, вартість якого цілком виправдовується ефективністю і якістю роботи.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок