Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Принцип роботи теплового насосу для басейну

Стаття про те, як працює тепловий насос для підігріву води в басейні. Допоможемо відповісти на питання - як вибрати тепловий насос, який підходить під параметри вашого водоймища.

Коли ми вибираємо спосіб для нагріву води в басейні, основний параметр - це ККД. Коефіцієнт корисної дії - це харакретистика ефективності системи (в даному випадку насоса) в разі перетворення енергії. Теплові насоси, в тому числі інверторні, представлені на ринку України, перетворюють електричну енергію приблизно так: 1 кВт електрики дає 5-6 кВт тепла. Працює пристрій за принципом виділення тепла з середовища, яка нас оточує і передача його в потрібне русло. Теплові інверторні насоси ККД яких досягає 600-800 %, дуже економічно витрачають електро-енергію, відрізняються високою екологічністю, так як тепло утворюється без горіння будь-яких хімічних продуктів.

Якщо порівнювати теплові насоси з електронагрівачами - електроенергія витрачається на 70-80% менше в разі вибору теплонасоса! Такий прилад здатний нагріти воду додатково на 15 градусів всього за дві доби.

Переваги:

- Прилад гріє воду до +60 градусів за Цельсієм;

- не потребує палива;

- економія електроенергії;

- повний автоматичний контроль за температурою води, що нагрівається;

- нагрів води буде забезпечений навіть при мінусовій температурі. Інверторні моделі Fairland IPH працюють навіть при -7С;

- користування з комфортом: низький рівень шуму, проста установка, легке обслуговування;

- вартість пристрою повністю окупиться через 2-3 сезони роботи.

Як підібрати тепловий насос для басейну.

Що б правильно вибрати модель, необхідно знати всі параметри басейну, в якому необхідно гріти воду. Важливий обсяг, тип водойми, його глибина, температура води. А також важливі навколишні умови, температура повітря, де буде встановлений прилад. Виходячи з цього підбираємо необхідну продуктивність насосу.

Під різний обсяг басейну, від 30 до 150 м3, існують різні по продуктивності насоси. Якщо необхідно нагрівати воду в більших штучних водоймах, можна комбінувати два або декілька теплонасоса. В такому випадку необхідний запас на 10-15%.

Установка теплового насоса для басейну

Монтаж і установка.

Нові теплові насоси Fairland відрізняються простою і швидкою установкою, немає необхідності частого обслуговування, легкість у використанні. Вбудована система автоматичного управління HP-Booster регулює потоки тепла з високою точністю, підлаштовуючи роботу системи під навколишнє середовище. Рекомендується використовувати солярну плівку для зниження тепловтрати.

Купити полноінверторний насос для басейну Fairland можна в нашому інтернет магазині. Надається офіційна гарантія та безкоштовна доставка пристрою.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок